Webinar | 19 maj 2022 klockan 11:00-12:00

8 steg för att lyckas med B2B digital försäljning

 

Featuring


Häng med på webinar torsdagen 19 maj klockan 11:00-12:00 

Sverige är ett av de ledande länderna inom självbetjänings- och kundportaler där ungefär 77 % av företagen har en kundportal. Trots att detta är långt över det globala genomsnittet (62 %), finns det fortfarande mycket att förbättra.

Torsdagen den 19 maj får du höra allt om de 8 avgörande stegen för att uppnå en mer digitaliserad säljprocess och en bättre självbetjäningsgrad mot kunderna. På detta webinar erbjuder vi ett program som ger dig omedelbara idéer för att ta de första stegen till att digitalisera din försäljningsframgång.

Lyssna på Janis Pilgaard, digital chef på Ege Carpets, för att få en inblick i hur de har förändrat sin verksamhet genom att kunna lansera sina nya produkter online snabbare och med rik och korrekt produktinformation. Hur deras kunder och potentiella kunder kan begära prover och hur Ege Carpets har automatiserat denna process så att back-office inte längre översvämmas av förfrågningar och en fördröjningsfaktor, vilket gör processen mer effektiv och mycket skalbar. Inom de första månaderna levererades över 1 600 leads till säljorganisationen, webbplatsen fick en ökning av klick och trafik med 250 % och back-office kan arbeta mer effektivt.

Lyssna på Martin Hellgren, Country Manager på Novicell Sweden, om hur kundportaler integrerade i ditt affärssystem gör det möjligt för dina kunder att själva skapa offerter. Hur de kan få full insyn i sin orderhistorik, göra återkommande beställningar (med tillämpning av kundspecifika priser), ha tillgång till (anpassad) produktinformation, allt vilket resulterar i en effektiv säljorganisation samtidigt som de skapar fantastiska kund- och produktupplevelser.

Vi har även Klaus Skriver, Country Manager på Dynamicweb Sweden, som kommer att dela mer om hur teknik som Product Information Management, e-handel och marknadsföring kan hjälpa dig att driva bättre kundupplevelser och öka din e-handelsframgång genom lättförståeliga exempel. Några av dem kan du börja använda direkt oavsett om du använder Dynamicweb eller inte. Klaus kommer inte bara att prata utan också visa dig några praktiska levande exempel från Dynamicwebs lösning.

 

Anmälan 

Efter detta webinar kommer du att veta hur du:

  • Kan använda produktdata för att öka din webbtrafik organiskt
  • Kan få insikter om vad vissa företag gör på din webbplats och hur du kan använda informationen
  • Bygger en teknikstrategi som får kunderna att komma tillbaka för mer och nå nya målgrupper genom nya försäljningskanaler
  • Kan automatisera globala försäljningsuppgifter, vilket frigör din försäljning för att bygga varaktiga relationer med kunder, och göra Upselling och Cross-selling till dem baserat på avsiktsbeteende
  • Och du har sett några praktiska exempel från en av världens ledande B2B e-handelslösningar, och förhoppningsvis kan det ge dig känslan av att det inte behöver vara så komplicerat att starta upp eller designa om din B2B e-handel.

 

Speakers

Janis Pilgaard
Head of Digital
Ege Carpets

Martin Hellgren
Country Manager,
Sweden
Novicell

Klaus Skriver
Country Manager,
Sweden
Dynamicweb