En plattform för hantering av reservationer, biljettsystem och evenemang

Slösar du tid på att hantera separata mjukvarulösningar för alla dina aktiviteter? Lägg till LS Activity till LS Nav och Dynamicwebs enhetliga e-handel för att arbeta i en entegrerad lösning.

LS nyckelaktivitetsmöjligheter

All-in-One-plattform

All-in-One-plattform
Hantera alla dina bokningar, biljettsystem, utbildningar och evenemang med en enda lösning.

Tappa inte kontrollen över affärerna

Tappa inte kontrollen över affärerne
Behåll kontrollen med LS Activity tillagd till LS Nav.

Förbättra kundservicen

Förbättra kundservicen
Hantera all din försäljning + evenemang, biljettförsäljning och bokningar från samma plattform.

Enklare och bättre kundservice

Förbättra butiksupplevelsen! Erbjud den typ af smidig, uppfriskande köpupplevelse som får kunderna att vilja återvända gång på gång. Dina kunder behöver inte springa från en kassa till nästa för att slutföra sina inköp och reservationer. Med LS Activity tillagd till ditt LS Nav och Dynamicweb-lösning kan du slutföra försäljningen snabbt och smidigt i samma transaktion.

Image
Image

Behåll kontrollen

Den kombinerade och sömlösa integrationen mellan LS Activity och din LS Nav och Dynamicweb-lösning gör att du kan hantera en mängd olika tjänster – från möten, utbildningar, evenemang, biljettförsäljning, bokning av utrymmen och utrustning och mycket annat – för alla dina platser i en enda lösning där du kan hantera alla dina andra objekt, redovisning och försäljning.

Din personliga evenemangsplanerare

Förlorat översikten över dina resurser, aktiviteter och anläggningar? Håll reda på allt med LS Activity i din Dynamicweb-plattform. Hantera alla dina olika evenemang – till exempel bokningar, utbildningar, kurser, biljetter, workshops och tjänster – tillsammans i en kraftfull lösning.

Image

LS Acitivty och Dynamicweb

Lär dig hur du lägger till LS Activity till din LS Nav och Dynamicweb-lösning, som gör det möjligt för dig att hantera alla bokningar, utbildningar, kurser, biljettsystem, evenemang och mer med en enhetlig handelslösning.

 

Enhetlig bild av ditt företag

Förstå och förbättra din verksamhet med centraliserad kontroll. Med LS Activity och Dynamicweb kan du hantera hela din verksamhet, från ekonomi till försäljning, evenemang och aktiviteter med en enda lösning.

Image
Image

Håll reda på nyckeltalen

Få korrekt och aktuell statistik över all din försäljning, oavsett om det rör sig om objekt, kurser eller biljetter. Länka och jämför data enkelt, förstå vilka produkter och aktiviteter som är mest populära och förbättra ditt erbjudande.

LS Activity

LS Activity är evenemangs- och reservationshanteringsprogramvara som sömlöst integreras med LS Nav, så du kan hantera hela ditt företag hela vägen från detaljhandeln till kurser och bokningar i en enda plattform.

Med LS Activity kan du hantera en mängd olika tjänster – från möten, utbildningar, evenemang, biljettförsäljning och bokning av utrymmen och utrustning och mycket annat – för alla dina platser på ett centralt ställe: back-end i ditt detaljhandelsledningssystem där du hanterar alla dina andra objekt, redovisning och försäljning.

Läs mer om LS Activity

 

Image

Sju tips för att skapa bästa möjliga kundupplevelse online

Idag definieras konkurrensfördelar snarare av kundupplevelsen än av priset. Eftersom antalet försäljare och återförsäljare online växer – och är tillgängliga med ett klick – har kundernas förväntningar skjutit i höjden. Få sju viktiga tips du behöver känna till för att skapa webbupplevelser som förbluffar dina kunder och överträffar deras krav.
 

Vill du ha mer information?


Har du frågor eller vill du prova en skräddarsydd demo?


Anmäl dig till framtida Dynamicweb-evenemang och webbinarier.


Låt dig inspireras – ladda ner whitepaper, se webbinarier med mera