Novicell Sweden

About us

Vi är en prisbelönt DynamicWeb Premium Solution Partner med över 20 dedikerade utvecklare som skapar fantastiska lösningar för kunder såsom Europcar, Dermalogica och HC Cargo. Vi agerar internationellt som ett digitalt konsult- och utvecklingshus med mer än 400 strateger, utvecklare, marknadsförare, analytiker, arkitekter och designers med ett digitalt tänk. Vi utför tjänster inom följande områden: Digital strategi, IT-arkitektur, Business Intelligence, webbutveckling, digital marknadsföring, digital design och UX, e-handel och molntjänster.

Awards “Dynamicweb partners and solutions of the year”
• 2019 PLUS ”Customer solution of the year”
• 2018 PLUS ”B2C solution of the year”
• 2017 Europcar”Corporate Marketing Solution of the Year”
• 2016 HC-CARGO ”B2B Solution of the Year”

Novicell är specialister på Dynamicweb-integrationer för dina affärssystem
Med sina många system samlade i ett programpaket är Dynamicweb perfekt för integration med dina andra system. Under årens lopp har vi levererat ett antal skräddarsydda integrationer för olika typer av system, men Dynamicweb har i ett antal år investerat i att utveckla standardintegrationer till Microsofts Dynamics affärssystem.

Detta gäller Dynamics 365 för ekonomi och drift, tidigare känt som Microsoft Dynamics AX, såväl som Microsoft Business Central, tidigare känt som Microsoft Dynamics NAV. Det gör Dynamicweb till det uppenbara valet om du använder en Microsoft Dynamics-stack i ditt företag.

Novicells Dynamicweb-team möter regelbundet företag som kämpar för att få alla dessa integrationer till tredje parts system att fungera och många gånger beror utmaningarna på att integrationsuppgifterna är mer komplicerade än företagets befintliga webbleverantör klarar av att hantera.

Premium Solution-partner
Som Dynamicweb Premium Solution-partner kan vi tala direkt med Dynamicwebs egna utvecklare och påverka hur framtida lösningar ska se ut. Denna expertis gör oss till en kompetent utvecklingspartner om du överväger Dynamicweb som platforma.

Dedicated development team – redo att hjälpa dig
Novicell har ett utvecklingsteam med 22 certifierade medarbetare, som alla arbetar exklusivt med Dynamicweb.
Partner status
Premium solution partner
Number of certified developers
22
Location
Novicell Sweden
Vasagatan 16 111 60 Stockholm
Website
www.novicell.se/tjanster/webbutveckling/dynamicweb/
Get in touch
+468 86 06 08
hello@novicell.se

Cases by Novicell Sweden